SCOOTER

58,000L

Scooter Segway Ninebot D38E

0 out of 5
(0)
 • ·         Mosha e rekomanduar: 14+
 • ·         Maks. pesha e shoferit: 120 kg
 • ·         Pesha neto: 16,3 kg (35,9 lbs)
 • ·         Maks. Shpejtësia deri në: 25 km/h (15,5 mph)
 • ·         Maks. varg deri në 38 km: (23.6 milje)
 • ·         Maks. këndi i ngjitjes deri në: 20%
 • ·         Rezistenca ndaj ujit: IPX5
 • ·         Bateria: 367 Wh (10200 Ah)
 • ·         Frena e përparme: frena elektronike; E pasme: frena me daulle
 • ·         Reflektorët e certifikuar: Po (reflektorët e përparmë, të pasëm dhe anash E-MARK)
 • ·         Garamcia: 6 muaj
48,000L

Scooter Xiaomi 1S

0 out of 5
(0)
 • Motori : 250 W (mund të shkojë deri në 500 W maksimumi)
 • Bateria: 7650 mAh / 275 Wh bateri Li-on
 • Koha e karikimit: 4 orë
 • Kilometrazhi me një karikim përafërsisht: 30 km (18 mi)
 • Shpejtësia maksimale : 25 kilometra në orë (15,5 milje në orë)
 • Gama e ngjitjes: deri në 14%
 • Sistemi i frenimit: Frena e përparme elektrike E-ABS rigjeneruese, frena e pasme mekanike
 • Ndriçim: 1.1W Drita e përparme dhe dritat e frenave të pasme
 • Gomat: 8.5” të fryra pneumatike me ajër
 • Ngarkesa maksimale: 100 kilogramë (220 lbs)
 • Pesha e skuterit: 12,5 kilogramë (27,6 lbs)
 • Madhësia: (L x P x H, mm) e shpalosur: 108 L x 43 W x 114 H cm
 • E palosur: 108 L x 43 W x 49 H cm
 • Rezistenca ndaj ujit: Vlerësimi i rezistencës ndaj ujit IP54
 • Garancia: 6 muaj
58,000L

Scooter Xiaomi Essential

0 out of 5
(0)
 • Shpejtësia maksimale: 20 kmh
 • Gama: 20 km
 • Qendra e përparme e motorëve: BLDC
 • Fuqia: 250 W reale, 500 W maksimumi
 • Këndi i ngjitjes: 10 °
 • Bateria: 183 Wh, 36 V
 • Lloji i baterisë: smart BMS
 • Koha e karikimit: 3.5 h
 • Mbrojtja nga depërtimi: (IP) IP54
 • Pesha: 12 kg
 • Kufiri i peshës: 100 kg
 • Madhësia e gomave: 8.5 inç
 • Lloji i gomave kundër shpërthimit: pneumatik
 • Presioni i gomave: 50 psi
 • E palosshme: po
 • Materiali i ndërtimit: aliazh alumini i shkallës së hapësirës ajrore
 • Frenat para elektronike + disku mbrapa, KERS ABS E-ABS
 • Dritat: Feneri 2W + drita e frenave + reflektorët
 • Garancia: 6 muaj
 • Dimensionet e palosura: (L * P * H) 108 cm * 43 cm * 49 cm
 • Dimensionet e shpalosura: (L * P * H) 108 cm * 43 cm * 114 cm
55,000L

Scooter Xiaomi Pro

0 out of 5
(0)
 • Shpejtësia maksimale: 25 km/h
 • Ngarkesa maksimale: deri në 100 kg
 • Largësia: 45 km
 • Fuqia: 300 W
 • Këndi maksimal i ngjitjes: 20°
 • Fuqia maksimale: 600 W
 • Mbrojtja nga uji: IP54
 • Gomat: 8.5″
 • Distancat e frenimit: 11.43 m
 • Bateria: 12400 mAh, 474 Wh
 • Koha e karikimit: 8-9 orë
 • Temperatura e punës: -10 deri + 40 °C
 • Temperatura e ruajtjes: -20 deri + 45 °C
 • Përputhshmëria: Android 4.3, iOS 9.0 dhe më lart
 • Bluetooth 4.1 dhe më lart
 • Përmasat: 118×113×43 cm
 • Pesha: 14.2 kg
 • Garancia: 6 muaj

Scooter Segway Ninebot D38E

0 out of 5
(0)
 • ·         Mosha e rekomanduar: 14+
 • ·         Maks. pesha e shoferit: 120 kg
 • ·         Pesha neto: 16,3 kg (35,9 lbs)
 • ·         Maks. Shpejtësia deri në: 25 km/h (15,5 mph)
 • ·         Maks. varg deri në 38 km: (23.6 milje)
 • ·         Maks. këndi i ngjitjes deri në: 20%
 • ·         Rezistenca ndaj ujit: IPX5
 • ·         Bateria: 367 Wh (10200 Ah)
 • ·         Frena e përparme: frena elektronike; E pasme: frena me daulle
 • ·         Reflektorët e certifikuar: Po (reflektorët e përparmë, të pasëm dhe anash E-MARK)
 • ·         Garamcia: 6 muaj
58,000L

Scooter Xiaomi 1S

0 out of 5
(0)
 • Motori : 250 W (mund të shkojë deri në 500 W maksimumi)
 • Bateria: 7650 mAh / 275 Wh bateri Li-on
 • Koha e karikimit: 4 orë
 • Kilometrazhi me një karikim përafërsisht: 30 km (18 mi)
 • Shpejtësia maksimale : 25 kilometra në orë (15,5 milje në orë)
 • Gama e ngjitjes: deri në 14%
 • Sistemi i frenimit: Frena e përparme elektrike E-ABS rigjeneruese, frena e pasme mekanike
 • Ndriçim: 1.1W Drita e përparme dhe dritat e frenave të pasme
 • Gomat: 8.5” të fryra pneumatike me ajër
 • Ngarkesa maksimale: 100 kilogramë (220 lbs)
 • Pesha e skuterit: 12,5 kilogramë (27,6 lbs)
 • Madhësia: (L x P x H, mm) e shpalosur: 108 L x 43 W x 114 H cm
 • E palosur: 108 L x 43 W x 49 H cm
 • Rezistenca ndaj ujit: Vlerësimi i rezistencës ndaj ujit IP54
 • Garancia: 6 muaj
Availability:

S’ka stok

48,000L

Scooter Xiaomi Essential

0 out of 5
(0)
 • Shpejtësia maksimale: 20 kmh
 • Gama: 20 km
 • Qendra e përparme e motorëve: BLDC
 • Fuqia: 250 W reale, 500 W maksimumi
 • Këndi i ngjitjes: 10 °
 • Bateria: 183 Wh, 36 V
 • Lloji i baterisë: smart BMS
 • Koha e karikimit: 3.5 h
 • Mbrojtja nga depërtimi: (IP) IP54
 • Pesha: 12 kg
 • Kufiri i peshës: 100 kg
 • Madhësia e gomave: 8.5 inç
 • Lloji i gomave kundër shpërthimit: pneumatik
 • Presioni i gomave: 50 psi
 • E palosshme: po
 • Materiali i ndërtimit: aliazh alumini i shkallës së hapësirës ajrore
 • Frenat para elektronike + disku mbrapa, KERS ABS E-ABS
 • Dritat: Feneri 2W + drita e frenave + reflektorët
 • Garancia: 6 muaj
 • Dimensionet e palosura: (L * P * H) 108 cm * 43 cm * 49 cm
 • Dimensionet e shpalosura: (L * P * H) 108 cm * 43 cm * 114 cm
Availability:

S’ka stok

58,000L

Scooter Xiaomi Pro

0 out of 5
(0)
 • Shpejtësia maksimale: 25 km/h
 • Ngarkesa maksimale: deri në 100 kg
 • Largësia: 45 km
 • Fuqia: 300 W
 • Këndi maksimal i ngjitjes: 20°
 • Fuqia maksimale: 600 W
 • Mbrojtja nga uji: IP54
 • Gomat: 8.5″
 • Distancat e frenimit: 11.43 m
 • Bateria: 12400 mAh, 474 Wh
 • Koha e karikimit: 8-9 orë
 • Temperatura e punës: -10 deri + 40 °C
 • Temperatura e ruajtjes: -20 deri + 45 °C
 • Përputhshmëria: Android 4.3, iOS 9.0 dhe më lart
 • Bluetooth 4.1 dhe më lart
 • Përmasat: 118×113×43 cm
 • Pesha: 14.2 kg
 • Garancia: 6 muaj
55,000L

Scooter Segway Ninebot D38E

0 out of 5
(0)
 • ·         Mosha e rekomanduar: 14+
 • ·         Maks. pesha e shoferit: 120 kg
 • ·         Pesha neto: 16,3 kg (35,9 lbs)
 • ·         Maks. Shpejtësia deri në: 25 km/h (15,5 mph)
 • ·         Maks. varg deri në 38 km: (23.6 milje)
 • ·         Maks. këndi i ngjitjes deri në: 20%
 • ·         Rezistenca ndaj ujit: IPX5
 • ·         Bateria: 367 Wh (10200 Ah)
 • ·         Frena e përparme: frena elektronike; E pasme: frena me daulle
 • ·         Reflektorët e certifikuar: Po (reflektorët e përparmë, të pasëm dhe anash E-MARK)
 • ·         Garamcia: 6 muaj
58,000L

Scooter Xiaomi 1S

0 out of 5
(0)
 • Motori : 250 W (mund të shkojë deri në 500 W maksimumi)
 • Bateria: 7650 mAh / 275 Wh bateri Li-on
 • Koha e karikimit: 4 orë
 • Kilometrazhi me një karikim përafërsisht: 30 km (18 mi)
 • Shpejtësia maksimale : 25 kilometra në orë (15,5 milje në orë)
 • Gama e ngjitjes: deri në 14%
 • Sistemi i frenimit: Frena e përparme elektrike E-ABS rigjeneruese, frena e pasme mekanike
 • Ndriçim: 1.1W Drita e përparme dhe dritat e frenave të pasme
 • Gomat: 8.5” të fryra pneumatike me ajër
 • Ngarkesa maksimale: 100 kilogramë (220 lbs)
 • Pesha e skuterit: 12,5 kilogramë (27,6 lbs)
 • Madhësia: (L x P x H, mm) e shpalosur: 108 L x 43 W x 114 H cm
 • E palosur: 108 L x 43 W x 49 H cm
 • Rezistenca ndaj ujit: Vlerësimi i rezistencës ndaj ujit IP54
 • Garancia: 6 muaj
Availability:

S’ka stok

48,000L

Scooter Xiaomi Essential

0 out of 5
(0)
 • Shpejtësia maksimale: 20 kmh
 • Gama: 20 km
 • Qendra e përparme e motorëve: BLDC
 • Fuqia: 250 W reale, 500 W maksimumi
 • Këndi i ngjitjes: 10 °
 • Bateria: 183 Wh, 36 V
 • Lloji i baterisë: smart BMS
 • Koha e karikimit: 3.5 h
 • Mbrojtja nga depërtimi: (IP) IP54
 • Pesha: 12 kg
 • Kufiri i peshës: 100 kg
 • Madhësia e gomave: 8.5 inç
 • Lloji i gomave kundër shpërthimit: pneumatik
 • Presioni i gomave: 50 psi
 • E palosshme: po
 • Materiali i ndërtimit: aliazh alumini i shkallës së hapësirës ajrore
 • Frenat para elektronike + disku mbrapa, KERS ABS E-ABS
 • Dritat: Feneri 2W + drita e frenave + reflektorët
 • Garancia: 6 muaj
 • Dimensionet e palosura: (L * P * H) 108 cm * 43 cm * 49 cm
 • Dimensionet e shpalosura: (L * P * H) 108 cm * 43 cm * 114 cm
Availability:

S’ka stok

58,000L

Scooter Xiaomi Pro

0 out of 5
(0)
 • Shpejtësia maksimale: 25 km/h
 • Ngarkesa maksimale: deri në 100 kg
 • Largësia: 45 km
 • Fuqia: 300 W
 • Këndi maksimal i ngjitjes: 20°
 • Fuqia maksimale: 600 W
 • Mbrojtja nga uji: IP54
 • Gomat: 8.5″
 • Distancat e frenimit: 11.43 m
 • Bateria: 12400 mAh, 474 Wh
 • Koha e karikimit: 8-9 orë
 • Temperatura e punës: -10 deri + 40 °C
 • Temperatura e ruajtjes: -20 deri + 45 °C
 • Përputhshmëria: Android 4.3, iOS 9.0 dhe më lart
 • Bluetooth 4.1 dhe më lart
 • Përmasat: 118×113×43 cm
 • Pesha: 14.2 kg
 • Garancia: 6 muaj
55,000L

Scooter Segway Ninebot D38E

0 out of 5
(0)
 • ·         Mosha e rekomanduar: 14+
 • ·         Maks. pesha e shoferit: 120 kg
 • ·         Pesha neto: 16,3 kg (35,9 lbs)
 • ·         Maks. Shpejtësia deri në: 25 km/h (15,5 mph)
 • ·         Maks. varg deri në 38 km: (23.6 milje)
 • ·         Maks. këndi i ngjitjes deri në: 20%
 • ·         Rezistenca ndaj ujit: IPX5
 • ·         Bateria: 367 Wh (10200 Ah)
 • ·         Frena e përparme: frena elektronike; E pasme: frena me daulle
 • ·         Reflektorët e certifikuar: Po (reflektorët e përparmë, të pasëm dhe anash E-MARK)
 • ·         Garamcia: 6 muaj
58,000L

Scooter Xiaomi 1S

0 out of 5
(0)
 • Motori : 250 W (mund të shkojë deri në 500 W maksimumi)
 • Bateria: 7650 mAh / 275 Wh bateri Li-on
 • Koha e karikimit: 4 orë
 • Kilometrazhi me një karikim përafërsisht: 30 km (18 mi)
 • Shpejtësia maksimale : 25 kilometra në orë (15,5 milje në orë)
 • Gama e ngjitjes: deri në 14%
 • Sistemi i frenimit: Frena e përparme elektrike E-ABS rigjeneruese, frena e pasme mekanike
 • Ndriçim: 1.1W Drita e përparme dhe dritat e frenave të pasme
 • Gomat: 8.5” të fryra pneumatike me ajër
 • Ngarkesa maksimale: 100 kilogramë (220 lbs)
 • Pesha e skuterit: 12,5 kilogramë (27,6 lbs)
 • Madhësia: (L x P x H, mm) e shpalosur: 108 L x 43 W x 114 H cm
 • E palosur: 108 L x 43 W x 49 H cm
 • Rezistenca ndaj ujit: Vlerësimi i rezistencës ndaj ujit IP54
 • Garancia: 6 muaj
48,000L

Scooter Xiaomi Essential

0 out of 5
(0)
 • Shpejtësia maksimale: 20 kmh
 • Gama: 20 km
 • Qendra e përparme e motorëve: BLDC
 • Fuqia: 250 W reale, 500 W maksimumi
 • Këndi i ngjitjes: 10 °
 • Bateria: 183 Wh, 36 V
 • Lloji i baterisë: smart BMS
 • Koha e karikimit: 3.5 h
 • Mbrojtja nga depërtimi: (IP) IP54
 • Pesha: 12 kg
 • Kufiri i peshës: 100 kg
 • Madhësia e gomave: 8.5 inç
 • Lloji i gomave kundër shpërthimit: pneumatik
 • Presioni i gomave: 50 psi
 • E palosshme: po
 • Materiali i ndërtimit: aliazh alumini i shkallës së hapësirës ajrore
 • Frenat para elektronike + disku mbrapa, KERS ABS E-ABS
 • Dritat: Feneri 2W + drita e frenave + reflektorët
 • Garancia: 6 muaj
 • Dimensionet e palosura: (L * P * H) 108 cm * 43 cm * 49 cm
 • Dimensionet e shpalosura: (L * P * H) 108 cm * 43 cm * 114 cm
58,000L

Scooter Xiaomi Pro

0 out of 5
(0)
 • Shpejtësia maksimale: 25 km/h
 • Ngarkesa maksimale: deri në 100 kg
 • Largësia: 45 km
 • Fuqia: 300 W
 • Këndi maksimal i ngjitjes: 20°
 • Fuqia maksimale: 600 W
 • Mbrojtja nga uji: IP54
 • Gomat: 8.5″
 • Distancat e frenimit: 11.43 m
 • Bateria: 12400 mAh, 474 Wh
 • Koha e karikimit: 8-9 orë
 • Temperatura e punës: -10 deri + 40 °C
 • Temperatura e ruajtjes: -20 deri + 45 °C
 • Përputhshmëria: Android 4.3, iOS 9.0 dhe më lart
 • Bluetooth 4.1 dhe më lart
 • Përmasat: 118×113×43 cm
 • Pesha: 14.2 kg
 • Garancia: 6 muaj
55,000L

Po shfaqen krejt 4 përfundimet