Scooter Segway Ninebot D38E

 • ·         Mosha e rekomanduar: 14+
 • ·         Maks. pesha e shoferit: 120 kg
 • ·         Pesha neto: 16,3 kg (35,9 lbs)
 • ·         Maks. Shpejtësia deri në: 25 km/h (15,5 mph)
 • ·         Maks. varg deri në 38 km: (23.6 milje)
 • ·         Maks. këndi i ngjitjes deri në: 20%
 • ·         Rezistenca ndaj ujit: IPX5
 • ·         Bateria: 367 Wh (10200 Ah)
 • ·         Frena e përparme: frena elektronike; E pasme: frena me daulle
 • ·         Reflektorët e certifikuar: Po (reflektorët e përparmë, të pasëm dhe anash E-MARK)
 • ·         Garamcia: 6 muaj

58,000L

S’ka stok

Përshkrim

Ninebot KickScooter D38E i mundësuar nga Segway është kickscooter më i fundit nga seria D. Ky model vjen me një dizajn të zjarrtë, me dërrasa këmbësh të kuqe të ndezura që me siguri do t’ju tërheqin vëmendjen. D38E vjen me goma të mëdha ajri 10 inç me një tub të brendshëm që ju ofrojnë rehati dhe udhëtim të qetë. Me rreze deri në 38 km, ky kickscooter do të jetë mënyra juaj e re e lëvizjes me shpejtësi deri në 25 km/h.