Xhama Mbrojtës

800L 1,000L

Full Glass

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
1,200L 1,500L

Privacy Full Glass

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
800L 1,000L

Smart Watch screen protector

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
800L 1,000L

Xham Mbrojtes 6D

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES DHE REZISTENT

6D

ANTI FINGERPRINT

Shtoje në shportë
1,200L 1,500L

Xham Mbrojtes FULL GEL

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES FULL ME GEL QE THAHET

EFEKT SHUME MBROJTES NGJITET MIRE PAS EKRANIT DHE MBULON GERVISHTJET SI DHE SHENJAT MINIMALE NE EKRAN.

Shikoni videon klikoni ketu.

 

Shtoje në shportë
1,200L 1,500L

Xham me xhel per Samsung

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë

Xham Mbrojtes 6D

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES DHE REZISTENT

6D

ANTI FINGERPRINT

800L 1,000L
Shtoje në shportë

Xham Mbrojtes FULL GEL

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES FULL ME GEL QE THAHET

EFEKT SHUME MBROJTES NGJITET MIRE PAS EKRANIT DHE MBULON GERVISHTJET SI DHE SHENJAT MINIMALE NE EKRAN.

Shikoni videon klikoni ketu.

 

1,200L 1,500L
Shtoje në shportë

Xham Mbrojtes 6D

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES DHE REZISTENT

6D

ANTI FINGERPRINT

800L 1,000L
Shtoje në shportë

Xham Mbrojtes FULL GEL

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES FULL ME GEL QE THAHET

EFEKT SHUME MBROJTES NGJITET MIRE PAS EKRANIT DHE MBULON GERVISHTJET SI DHE SHENJAT MINIMALE NE EKRAN.

Shikoni videon klikoni ketu.

 

1,200L 1,500L
Shtoje në shportë

Xham Mbrojtes 6D

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES DHE REZISTENT

6D

ANTI FINGERPRINT

800L 1,000L
Shtoje në shportë

Xham Mbrojtes FULL GEL

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES FULL ME GEL QE THAHET

EFEKT SHUME MBROJTES NGJITET MIRE PAS EKRANIT DHE MBULON GERVISHTJET SI DHE SHENJAT MINIMALE NE EKRAN.

Shikoni videon klikoni ketu.

 

1,200L 1,500L
Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 6 përfundimet