Power Bank

2,800L 3,500L

CellularLine Power Bank FreePower Slim 10000mAh

0 out of 5
(0)

Power Bank FreePower Slim 10000 është ideal me një trashësi prej vetëm 1,9 cm, për ta mbajtur gjithmonë me vete. Nëpërmjet baterisë litium-polimer ofron kombinimin më të mirë të fuqisë, madhësisë dhe lehtësisë. Për më tepër, power bank ka një mbrojtje kundër mbinxehjes, e cila ju lejon të karikoni pajisjet tuaja të qetë në kushte plotësisht të sigurta.

 • Power bank ultra i hollë me trashësi 1.9 cm
 • Lidhje USB-A dhe USB të tipit C
 • Kapaciteti i karikimit prej 10000 mAh
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Teknologjia e baterive litium-polimer
 • Karikon një smartphone plotësisht deri në 8 herë

 

Shtoje në shportë
3,600L 4,500L

CellularLine Power Bank THUNDER 20000mAh

0 out of 5
(0)

THUNDER 20000 është karikuesi portativ i baterisë me një raport të shkëlqyer kapaciteti ndaj madhësisë: qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar rimbushje më të plota të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e Power Bank. Falë teknologjive të avancuara siguron performancë të lartë karikimi dhe është i pajisur me: port 20W USB-C Power Delivery, garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone 12 dhe versionet e mëvonshme, ndërsa porta adaptive USB 18W është ideale për karikimin e shpejtë të Samsung, Huawei dhe pajisjeve të tjera Android.

Shtoje në shportë
3,000L

CellularLine Powerbank Thunder 10000 mAh

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
1,600L 2,000L

Power Bank Earldom PD-07 10000mAh

0 out of 5
(0)

Është prej metali me izolim të mirë të nxehtësisë dhe kundër ndotjes, rezistente ndaj pluhurit. Madhësi kompakte, mund të futet në një çantë librash ose çantë shpine. Me teknologjinë e karikimit të shpejtë QC 3.0 që mund të jetë deri në 22.5 W për t’ju ndihmuar të karikoni shpejt pajisjen tuaj smartphone. Produkti përdor teknologjinë e baterisë Li-ion (Lithium-ion) me qëndrueshmëri jashtëzakonisht të lartë, kapacitet standard prej 10,000 mAh, mund të karikojë smartfonin tuaj 2-3 herë.. LED për të treguar % e baterisë. Dizajnoni 1 portë karikimi PD që mund të karikojë edhe brenda dhe jashtë për telefonat iPhone 11 dhe Samsung Galaxy Note 10

 •        Kapaciteti baterise: 10,000mAh
 •       Dimensionet: 146 x 66 x 15mm
 •       Microphone hyrje: 5V-2A, 9V-2A
 •       Type C: 5V-2.5A, 9V-2A
 •       USB dalje: 4.5V-2A, 5V-4.5A, 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
 •       Type C: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
 •       Max power: 22.5W
Shtoje në shportë

CellularLine Power Bank FreePower Slim 10000mAh

0 out of 5
(0)

Power Bank FreePower Slim 10000 është ideal me një trashësi prej vetëm 1,9 cm, për ta mbajtur gjithmonë me vete. Nëpërmjet baterisë litium-polimer ofron kombinimin më të mirë të fuqisë, madhësisë dhe lehtësisë. Për më tepër, power bank ka një mbrojtje kundër mbinxehjes, e cila ju lejon të karikoni pajisjet tuaja të qetë në kushte plotësisht të sigurta.

 • Power bank ultra i hollë me trashësi 1.9 cm
 • Lidhje USB-A dhe USB të tipit C
 • Kapaciteti i karikimit prej 10000 mAh
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Teknologjia e baterive litium-polimer
 • Karikon një smartphone plotësisht deri në 8 herë

 

2,800L 3,500L
Shtoje në shportë

CellularLine Power Bank THUNDER 20000mAh

0 out of 5
(0)

THUNDER 20000 është karikuesi portativ i baterisë me një raport të shkëlqyer kapaciteti ndaj madhësisë: qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar rimbushje më të plota të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e Power Bank. Falë teknologjive të avancuara siguron performancë të lartë karikimi dhe është i pajisur me: port 20W USB-C Power Delivery, garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone 12 dhe versionet e mëvonshme, ndërsa porta adaptive USB 18W është ideale për karikimin e shpejtë të Samsung, Huawei dhe pajisjeve të tjera Android.

3,600L 4,500L
Shtoje në shportë

Power Bank Earldom PD-07 10000mAh

0 out of 5
(0)

Është prej metali me izolim të mirë të nxehtësisë dhe kundër ndotjes, rezistente ndaj pluhurit. Madhësi kompakte, mund të futet në një çantë librash ose çantë shpine. Me teknologjinë e karikimit të shpejtë QC 3.0 që mund të jetë deri në 22.5 W për t’ju ndihmuar të karikoni shpejt pajisjen tuaj smartphone. Produkti përdor teknologjinë e baterisë Li-ion (Lithium-ion) me qëndrueshmëri jashtëzakonisht të lartë, kapacitet standard prej 10,000 mAh, mund të karikojë smartfonin tuaj 2-3 herë.. LED për të treguar % e baterisë. Dizajnoni 1 portë karikimi PD që mund të karikojë edhe brenda dhe jashtë për telefonat iPhone 11 dhe Samsung Galaxy Note 10

 •        Kapaciteti baterise: 10,000mAh
 •       Dimensionet: 146 x 66 x 15mm
 •       Microphone hyrje: 5V-2A, 9V-2A
 •       Type C: 5V-2.5A, 9V-2A
 •       USB dalje: 4.5V-2A, 5V-4.5A, 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
 •       Type C: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
 •       Max power: 22.5W
1,600L 2,000L
Shtoje në shportë

CellularLine Power Bank FreePower Slim 10000mAh

0 out of 5
(0)

Power Bank FreePower Slim 10000 është ideal me një trashësi prej vetëm 1,9 cm, për ta mbajtur gjithmonë me vete. Nëpërmjet baterisë litium-polimer ofron kombinimin më të mirë të fuqisë, madhësisë dhe lehtësisë. Për më tepër, power bank ka një mbrojtje kundër mbinxehjes, e cila ju lejon të karikoni pajisjet tuaja të qetë në kushte plotësisht të sigurta.

 • Power bank ultra i hollë me trashësi 1.9 cm
 • Lidhje USB-A dhe USB të tipit C
 • Kapaciteti i karikimit prej 10000 mAh
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Teknologjia e baterive litium-polimer
 • Karikon një smartphone plotësisht deri në 8 herë

 

2,800L 3,500L
Shtoje në shportë

CellularLine Power Bank THUNDER 20000mAh

0 out of 5
(0)

THUNDER 20000 është karikuesi portativ i baterisë me një raport të shkëlqyer kapaciteti ndaj madhësisë: qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar rimbushje më të plota të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e Power Bank. Falë teknologjive të avancuara siguron performancë të lartë karikimi dhe është i pajisur me: port 20W USB-C Power Delivery, garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone 12 dhe versionet e mëvonshme, ndërsa porta adaptive USB 18W është ideale për karikimin e shpejtë të Samsung, Huawei dhe pajisjeve të tjera Android.

3,600L 4,500L
Shtoje në shportë

Power Bank Earldom PD-07 10000mAh

0 out of 5
(0)

Është prej metali me izolim të mirë të nxehtësisë dhe kundër ndotjes, rezistente ndaj pluhurit. Madhësi kompakte, mund të futet në një çantë librash ose çantë shpine. Me teknologjinë e karikimit të shpejtë QC 3.0 që mund të jetë deri në 22.5 W për t’ju ndihmuar të karikoni shpejt pajisjen tuaj smartphone. Produkti përdor teknologjinë e baterisë Li-ion (Lithium-ion) me qëndrueshmëri jashtëzakonisht të lartë, kapacitet standard prej 10,000 mAh, mund të karikojë smartfonin tuaj 2-3 herë.. LED për të treguar % e baterisë. Dizajnoni 1 portë karikimi PD që mund të karikojë edhe brenda dhe jashtë për telefonat iPhone 11 dhe Samsung Galaxy Note 10

 •        Kapaciteti baterise: 10,000mAh
 •       Dimensionet: 146 x 66 x 15mm
 •       Microphone hyrje: 5V-2A, 9V-2A
 •       Type C: 5V-2.5A, 9V-2A
 •       USB dalje: 4.5V-2A, 5V-4.5A, 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
 •       Type C: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
 •       Max power: 22.5W
1,600L 2,000L
Shtoje në shportë

CellularLine Power Bank FreePower Slim 10000mAh

0 out of 5
(0)

Power Bank FreePower Slim 10000 është ideal me një trashësi prej vetëm 1,9 cm, për ta mbajtur gjithmonë me vete. Nëpërmjet baterisë litium-polimer ofron kombinimin më të mirë të fuqisë, madhësisë dhe lehtësisë. Për më tepër, power bank ka një mbrojtje kundër mbinxehjes, e cila ju lejon të karikoni pajisjet tuaja të qetë në kushte plotësisht të sigurta.

 • Power bank ultra i hollë me trashësi 1.9 cm
 • Lidhje USB-A dhe USB të tipit C
 • Kapaciteti i karikimit prej 10000 mAh
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Teknologjia e baterive litium-polimer
 • Karikon një smartphone plotësisht deri në 8 herë

 

2,800L 3,500L
Shtoje në shportë

CellularLine Power Bank THUNDER 20000mAh

0 out of 5
(0)

THUNDER 20000 është karikuesi portativ i baterisë me një raport të shkëlqyer kapaciteti ndaj madhësisë: qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar rimbushje më të plota të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e Power Bank. Falë teknologjive të avancuara siguron performancë të lartë karikimi dhe është i pajisur me: port 20W USB-C Power Delivery, garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone 12 dhe versionet e mëvonshme, ndërsa porta adaptive USB 18W është ideale për karikimin e shpejtë të Samsung, Huawei dhe pajisjeve të tjera Android.

3,600L 4,500L
Shtoje në shportë

Power Bank Earldom PD-07 10000mAh

0 out of 5
(0)

Është prej metali me izolim të mirë të nxehtësisë dhe kundër ndotjes, rezistente ndaj pluhurit. Madhësi kompakte, mund të futet në një çantë librash ose çantë shpine. Me teknologjinë e karikimit të shpejtë QC 3.0 që mund të jetë deri në 22.5 W për t’ju ndihmuar të karikoni shpejt pajisjen tuaj smartphone. Produkti përdor teknologjinë e baterisë Li-ion (Lithium-ion) me qëndrueshmëri jashtëzakonisht të lartë, kapacitet standard prej 10,000 mAh, mund të karikojë smartfonin tuaj 2-3 herë.. LED për të treguar % e baterisë. Dizajnoni 1 portë karikimi PD që mund të karikojë edhe brenda dhe jashtë për telefonat iPhone 11 dhe Samsung Galaxy Note 10

 •        Kapaciteti baterise: 10,000mAh
 •       Dimensionet: 146 x 66 x 15mm
 •       Microphone hyrje: 5V-2A, 9V-2A
 •       Type C: 5V-2.5A, 9V-2A
 •       USB dalje: 4.5V-2A, 5V-4.5A, 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
 •       Type C: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
 •       Max power: 22.5W
1,600L 2,000L
Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 4 përfundimet