AKSESORE

3,500L

20W USB-C Power Adapter for iPhone

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
800L 1,000L

Adaptor iPhone

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
2,600L 3,000L

AirBuds Pro realme

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
2,000L 3,500L

AirPods

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
15,000L 16,500L

AirPods 2nd Generation

0 out of 5
(0)
Lexoni më tepër
20,000L

AirPods 3rd Generation Original

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
1,600L 2,000L

AirPods i12

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
4,000L 5,000L

AirPods MAX

0 out of 5
(0)
  • Active Noise Cancellation
  • Spatial audio with dynamic head tracking
Shtoje në shportë
26,500L 28,000L

AirPods Pro 2

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
9,900L

Apple Dual USB-C Port 35W Power Adapter

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
17,000L 20,000L

Apple Watch Series 6 40mm Used

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
3,500L

Awei Earbuds

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
2,800L 3,500L

Beats Solo Pro

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
800L 1,000L

Camera Lens Protector 13 Pro & 13 Pro Max

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
1,300L 1,500L

Case Magnetic

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
3,600L 4,500L

CellularLine Power Bank THUNDER 20000mAh

0 out of 5
(0)

THUNDER 20000 është karikuesi portativ i baterisë me një raport të shkëlqyer kapaciteti ndaj madhësisë: qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar rimbushje më të plota të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e Power Bank. Falë teknologjive të avancuara siguron performancë të lartë karikimi dhe është i pajisur me: port 20W USB-C Power Delivery, garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone 12 dhe versionet e mëvonshme, ndërsa porta adaptive USB 18W është ideale për karikimin e shpejtë të Samsung, Huawei dhe pajisjeve të tjera Android.

Shtoje në shportë
3,000L

CellularLine Powerbank Thunder 10000 mAh

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
3,500L

Controller Charger Ps5

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
800L 1,000L

Cover GUESS

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë
1,300L 1,500L

Cover iPhone

0 out of 5
(0)
Shtoje në shportë

AirPods MAX

0 out of 5
(0)
  • Active Noise Cancellation
  • Spatial audio with dynamic head tracking
4,000L 5,000L
Shtoje në shportë

CellularLine Power Bank THUNDER 20000mAh

0 out of 5
(0)

THUNDER 20000 është karikuesi portativ i baterisë me një raport të shkëlqyer kapaciteti ndaj madhësisë: qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar rimbushje më të plota të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e Power Bank. Falë teknologjive të avancuara siguron performancë të lartë karikimi dhe është i pajisur me: port 20W USB-C Power Delivery, garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone 12 dhe versionet e mëvonshme, ndërsa porta adaptive USB 18W është ideale për karikimin e shpejtë të Samsung, Huawei dhe pajisjeve të tjera Android.

3,600L 4,500L
Shtoje në shportë

AirPods MAX

0 out of 5
(0)
  • Active Noise Cancellation
  • Spatial audio with dynamic head tracking
4,000L 5,000L
Shtoje në shportë

CellularLine Power Bank THUNDER 20000mAh

0 out of 5
(0)

THUNDER 20000 është karikuesi portativ i baterisë me një raport të shkëlqyer kapaciteti ndaj madhësisë: qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar rimbushje më të plota të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e Power Bank. Falë teknologjive të avancuara siguron performancë të lartë karikimi dhe është i pajisur me: port 20W USB-C Power Delivery, garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone 12 dhe versionet e mëvonshme, ndërsa porta adaptive USB 18W është ideale për karikimin e shpejtë të Samsung, Huawei dhe pajisjeve të tjera Android.

3,600L 4,500L
Shtoje në shportë

AirPods MAX

0 out of 5
(0)
  • Active Noise Cancellation
  • Spatial audio with dynamic head tracking
4,000L 5,000L
Shtoje në shportë

CellularLine Power Bank THUNDER 20000mAh

0 out of 5
(0)

THUNDER 20000 është karikuesi portativ i baterisë me një raport të shkëlqyer kapaciteti ndaj madhësisë: qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar rimbushje më të plota të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e Power Bank. Falë teknologjive të avancuara siguron performancë të lartë karikimi dhe është i pajisur me: port 20W USB-C Power Delivery, garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone 12 dhe versionet e mëvonshme, ndërsa porta adaptive USB 18W është ideale për karikimin e shpejtë të Samsung, Huawei dhe pajisjeve të tjera Android.

3,600L 4,500L
Shtoje në shportë

Po shfaqen 1–20 nga 63 përfundime gjithsej