Xham Mbrojtes FULL GEL

Bli me Keste duke filluar nga 350 L ne muaj.

XHAM MBROJTES FULL ME GEL QE THAHET

EFEKT SHUME MBROJTES NGJITET MIRE PAS EKRANIT DHE MBULON GERVISHTJET SI DHE SHENJAT MINIMALE NE EKRAN.

Shikoni videon klikoni ketu.

 

Want a discount? Become a member!

1,500L