Xhama Mbrojtës

1,000L

Xham Mbrojtes 6D

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES DHE REZISTENT

6D

ANTI FINGERPRINT

Duke filluar nga 350L / muajShtoje në shportë
1,500L

Xham Mbrojtes FULL GEL

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES FULL ME GEL QE THAHET

EFEKT SHUME MBROJTES NGJITET MIRE PAS EKRANIT DHE MBULON GERVISHTJET SI DHE SHENJAT MINIMALE NE EKRAN.

Shikoni videon klikoni ketu.

 

Duke filluar nga 350L / muajShtoje në shportë

Xham Mbrojtes 6D

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES DHE REZISTENT

6D

ANTI FINGERPRINT

1,000L Duke filluar nga 350L / muajShtoje në shportë

Xham Mbrojtes FULL GEL

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES FULL ME GEL QE THAHET

EFEKT SHUME MBROJTES NGJITET MIRE PAS EKRANIT DHE MBULON GERVISHTJET SI DHE SHENJAT MINIMALE NE EKRAN.

Shikoni videon klikoni ketu.

 

1,500L Duke filluar nga 350L / muajShtoje në shportë

Xham Mbrojtes 6D

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES DHE REZISTENT

6D

ANTI FINGERPRINT

1,000L Duke filluar nga 350L / muajShtoje në shportë

Xham Mbrojtes FULL GEL

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES FULL ME GEL QE THAHET

EFEKT SHUME MBROJTES NGJITET MIRE PAS EKRANIT DHE MBULON GERVISHTJET SI DHE SHENJAT MINIMALE NE EKRAN.

Shikoni videon klikoni ketu.

 

1,500L Duke filluar nga 350L / muajShtoje në shportë

Xham Mbrojtes 6D

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES DHE REZISTENT

6D

ANTI FINGERPRINT

1,000L Duke filluar nga 350L / muajShtoje në shportë

Xham Mbrojtes FULL GEL

0 out of 5
(0)

XHAM MBROJTES FULL ME GEL QE THAHET

EFEKT SHUME MBROJTES NGJITET MIRE PAS EKRANIT DHE MBULON GERVISHTJET SI DHE SHENJAT MINIMALE NE EKRAN.

Shikoni videon klikoni ketu.

 

1,500L Duke filluar nga 350L / muajShtoje në shportë

Po shfaqen krejt 2 përfundimet