-700L

CellularLine Power Bank FreePower Slim 10000mAh

Power Bank FreePower Slim 10000 është ideal me një trashësi prej vetëm 1,9 cm, për ta mbajtur gjithmonë me vete. Nëpërmjet baterisë litium-polimer ofron kombinimin më të mirë të fuqisë, madhësisë dhe lehtësisë. Për më tepër, power bank ka një mbrojtje kundër mbinxehjes, e cila ju lejon të karikoni pajisjet tuaja të qetë në kushte plotësisht të sigurta.

  • Power bank ultra i hollë me trashësi 1.9 cm
  • Lidhje USB-A dhe USB të tipit C
  • Kapaciteti i karikimit prej 10000 mAh
  • Mbrojtje nga mbinxehja
  • Teknologjia e baterive litium-polimer
  • Karikon një smartphone plotësisht deri në 8 herë

 

2,800L