-400L

Power Bank Earldom PD-07 10000mAh

Është prej metali me izolim të mirë të nxehtësisë dhe kundër ndotjes, rezistente ndaj pluhurit. Madhësi kompakte, mund të futet në një çantë librash ose çantë shpine. Me teknologjinë e karikimit të shpejtë QC 3.0 që mund të jetë deri në 22.5 W për t’ju ndihmuar të karikoni shpejt pajisjen tuaj smartphone. Produkti përdor teknologjinë e baterisë Li-ion (Lithium-ion) me qëndrueshmëri jashtëzakonisht të lartë, kapacitet standard prej 10,000 mAh, mund të karikojë smartfonin tuaj 2-3 herë.. LED për të treguar % e baterisë. Dizajnoni 1 portë karikimi PD që mund të karikojë edhe brenda dhe jashtë për telefonat iPhone 11 dhe Samsung Galaxy Note 10

  •        Kapaciteti baterise: 10,000mAh
  •       Dimensionet: 146 x 66 x 15mm
  •       Microphone hyrje: 5V-2A, 9V-2A
  •       Type C: 5V-2.5A, 9V-2A
  •       USB dalje: 4.5V-2A, 5V-4.5A, 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
  •       Type C: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
  •       Max power: 22.5W

1,600L